Planner Nicky streeft naar tevredenheid bij iedereen: ‘Dát is de kunst’

December 13, 2022

Vector SureCare
Vector SureCare

How to start saving money

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit lobortis arcu enim urna adipiscing praesent velit viverra sit semper lorem eu cursus vel hendrerit elementum morbi curabitur etiam nibh justo, lorem aliquet donec sed sit mi dignissim at ante massa mattis.

  1. Neque sodales ut etiam sit amet nisl purus non tellus orci ac auctor
  2. Adipiscing elit ut aliquam purus sit amet viverra suspendisse potent i
  3. Mauris commodo quis imperdiet massa tincidunt nunc pulvinar
  4. Adipiscing elit ut aliquam purus sit amet viverra suspendisse potenti

Why it is important to start saving

Vitae congue eu consequat ac felis placerat vestibulum lectus mauris ultrices cursus sit amet dictum sit amet justo donec enim diam porttitor lacus luctus accumsan tortor posuere praesent tristique magna sit amet purus gravida quis blandit turpis.

Mauris commodo quis imperdiet massa tincidunt nunc pulvinar

How much money should I save?

At risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat nisl pretium fusce id velit ut tortor sagittis orci a scelerisque purus semper eget at lectus urna duis convallis. porta nibh venenatis cras sed felis eget neque laoreet suspendisse interdum consectetur libero id faucibus nisl donec pretium vulputate sapien nec sagittis aliquam nunc lobortis mattis aliquam faucibus purus in.

  • Neque sodales ut etiam sit amet nisl purus non tellus orci ac auctor dolor sit amet
  • Adipiscing elit ut aliquam purus sit amet viverra suspendisse potenti
  • Mauris commodo quis imperdiet massa tincidunt nunc pulvinar
  • Adipiscing elit ut aliquam purus sit amet viverra suspendisse potenti
What percentage of my income should go to savings?

Nisi quis eleifend quam adipiscing vitae aliquet bibendum enim facilisis gravida neque. Velit euismod in pellentesque massa placerat volutpat lacus laoreet non curabitur gravida odio aenean sed adipiscing diam donec adipiscing tristique risus. amet est placerat imperdiet sed euismod nisi.

“Nisi quis eleifend quam adipiscing vitae aliquet bibendum enim facilisis gravida neque velit euismod in pellentesque massa placerat”
Do you have any comments? Share them with us on social media

Urna ut fermentum imperdiet lacus, elementum etiam maecenas libero nunc, suspendisse massa, nisl, elit curabitur feugiat in quis ut nibh enim in tristique aliquam sed vitae dui, dis adipiscing pharetra aliquam turpis turpis nibh rhoncus enim, pellentesque leo laoreet neque in sed bibendum fermentum suspendisse tempus non purus adipiscing suscipit fringilla adipiscing convallis dolor nulla fermentum facilisis ullamcorper ut vehicula tortor libero metus donec velit, tristique fermentum, dictum euismod diam scelerisque enim non pharetra tristique lectus habitant pharetra est id

In april 2022 start Nicky Tiebosch bij SureCare als Planner. Ervaring in de beveilingsbranche en zorgsector had hij tot die periode nog niet. Zijn eerste klus is direct een pittige uitdaging, waarvoor de planner ondanks de hulp van ervaren collega’s, zelfs in de nachtelijke uren achter zijn laptop kruipt.

Iedere dag weer staat Nicky voor nieuwe puzzels. Dat houdt hem scherp en geeft hem energie. Eigenlijk kan het werk niet uitdagend genoeg zijn, zegt hij. ,,Kijk, het opvullen van de roosters is geen hogere wiskunde, maar om te zorgen dat zowel de zorginstellingen als de zorgbeveiligers en zorgsupportmedewerkers tevreden zijn: dát is de kunst.”

In zijn eerste weken stond de inmiddels 30-jarige planner voor een forse uitdaging: de planning rondkrijgen voor een nieuwe grote klant. Zijn vriendin was op dat moment hoogzwanger. Dat in combinatie met amper ervaring in de sectoren waarin hij nu werkzaam is, zorgde voor de nodige uitdagingen maar dankzij zijn doorzettingsvermogen en collega’s, heeft hij de klus toch geklaard. Iets om ontzettend trots op te zijn.

“Bij SureCare sturen wij liever niemand dan dat we een ongemotiveerd iemand ergens heen sturen. Daar heeft de zorg(instelling) niks aan.”

Nicky Tiebosch, planner

Lachend: ,,Ja, dat was wel even pittig. Maar ik kreeg daar wel energie van. Dit was een leuke klus om mee te beginnen.” Meteen daarna volgde de zomerperiode en dus ook een nieuwe uitdaging: de mensen gaan op vakantie. Ook deze test heeft hij doorstaan. ,,Ik begin er steeds beter in te komen. Dat is fijn voor mezelf, maar ook voor de mensen met wie ik werk. Dit zorgt voor rust.”

Toevallig bij SureCare beland

Door een samenloop van omstandigheden is Nicky bij SureCare terechtgekomen. Bij zijn vorige werkgever voelde hij zich niet meer op zijn plek vanwege de doormaakte groei. Hij voelde zich meer een nummer. ,,Ik ben erachter gekomen dat werken voor grote bedrijven met diverse managementlagen niet bij mij past.”

Dus zocht Nicky zijn werkgeluk elders. Diverse werkgevers heeft hij aangeschreven. Er volgden gesprekken en ook aanbiedingen, maar de handtekening onder een nieuw contract bleef uit. Totdat hij bij Operationeel manager Clóe Teljoar en Adviseur Zorg & Veiligheid Juliët van SureCare op gesprek ging. ,,Ik kreeg zoveel energie van hen. Het voelde gelijk goed.”

Toevallig had hij in de middag ook een gesprek met Melvin Reingoud, de directeur van PROFI-SEC waarvan SureCare een dochterbedrijf is. ,,Dat er een link was, wist ik helemaal niet. Blijkbaar waren Juliët en Cloé ook erg enthousiast en hebben ze meteen daarna met Melvin aan de telefoon gehangen”, vertelt Nicky opgewekt.

Hij kiest voor SureCare vanwege het kleinschalige karakter en de doorgroeimogelijkheden. Tot op de dag van vandaag heeft Nicky geen spijt van zijn besluit. ,,Ik wil een goede band met de zorginstellingen opbouwen, maar ook met onze mensen. Als iemand aangeeft graag eens een vrije dag te willen na een zware week, dan denk ik daarin mee. Je bent ook een luisterend oor”, zegt de planner. ,,Dat spelletje van geven en nemen vind ik erg leuk.”

Kwaliteit als uitgangspunt

Maar altijd met kwalitatieve service als uitgangspunt. ,,Ik heb ook meegemaakt dat het vooral om kwantiteit ging. Daar staat SureCare niet voor. Dan sturen wij liever niemand dan dat we een ongemotiveerd iemand ergens heen sturen. Daar heeft de zorg(instelling) niks aan.”

“Als de zorginstelling of een van onze mensen na een werkdag een warm gevoel heeft overgehouden, dan geeft mij dat een goed gevoel.”

Nicky Tiebosch, planner

Elke dag weer gaat Nicky met plezier naar zijn werk. Continu streeft hij naar verbetering. ,,Je mag best streng zijn voor jezelf”, schetst Nicky, die begint te stralen. ,,Als de zorginstelling of een van onze mensen na een werkdag een warm gevoel heeft overgehouden, dan geeft mij dat een goed gevoel. Dat lukt mij tot op heden vrij goed.” Plannen is topsport en de waardering die Nicky voor zijn werk terugkrijgt, is het hem allemaal waard.