Ga aan de slag in de zorg

Jij wordt een volwaardig lid van de zorginstelling en betrokken bij het welzijn van de zorgverlener, cliënt/patiënt en bezoeker.

SoreCare - geborgen kunnen zorgen
Foto Surecare
Vector SureCare
Vector SureCare

Zorgbeveiling en -support

Ben jij bereid om een veilige omgeving te creëren voor zorgverleners? Wil jij jouw steentje bijdragen aan het welzijn van de cliënten? Super! Jij bent een professional die stevig in zijn schoenen staat en niet bang is in te grijpen waar nodig.

Hieronder vindt je een greep uit al onze vacatures.

De zorg veilig en gastvrij

SureCare werkt met een hart voor zorg en veiligheid om een zorgteam op alle mogelijke manieren te ondersteunen en zo directe zorg aan cliënten/patiënten te faciliteren. We streven naar meer kwaliteit en veiligheid in het zorg domein. Om dat te bereiken bieden we drie profielen aan waarbinnen jij de zorg veiliger kan maken.

Zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging: Empathische en kordate professionals, expert op het gebied van veiligheid met de focus op bescherming tegen negatieve invloeden van buiten af. Maar op een gastvrije en gastveilige manier.

Foto Surecare

Zorgsupport

Professionals met (levens)ervaring die op de achtergrond aanwezig zijn maar indien nodig de orde herstellen. De zorgsupporter ziet dreigende escalaties vroegtijdig en treedt preventief op met een zorghart en de-escaleert.

SureCare - geborgen kunnen zorgen

Zorgsupport+

Als professional een steunpilaar op de afdeling en onderdeel van het primaire proces. Waarborgt een veilige werkomgeving door actie en advies. En werkt vanuit een warme zorgbejegening en -bezieling.

Foto Surecare