Als zelfstandige aan de slag in de zorg

Heb je een achtergrond in beveiliging en zoek je een zorgzame werkomgeving? Ben jij bereid om een veilige omgeving te creëren voor zorgverleners? En wil jij jouw steentje bijdragen aan het welzijn van de cliënten? Als zorgbeveiliger ben je een pionier in het zorglandschap!

SoreCare - geborgen kunnen zorgen
Foto Surecare
Vector SureCare
Vector SureCare

De zorg veilig en gastvrij

SureCare werkt met een hart voor zorg en veiligheid om een zorgteam op alle mogelijke manieren te ondersteunen en zo directe zorg aan cliënten/patiënten te faciliteren. We streven naar meer kwaliteit in het zorglandschap.

Zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging: Empathische en kordate professionals, expert op het gebied van veiligheid met de focus op bescherming tegen negatieve invloeden van buiten af. Maar op een gastvrije en gastveilige manier.

Zorgsupport

Professionals met (levens)ervaring die op de achtergrond aanwezig zijn maar indien nodig de orde herstellen. De zorgsupporter ziet dreigende escalaties vroegtijdig en treedt preventief op met een zorghart en de-escaleert.

Zorgsupport+

Als professional een steunpilaar op de afdeling en onderdeel van het primaire proces. Waarborgt een veilige werkomgeving door actie en advies. En werkt vanuit een warme zorgbejegening en -bezieling.

Dé freelance partij in de zorg-beveiliging

Aanmelden als freelancer
SureCare - geborgen kunnen zorgen
Vector SureCare

1. Meld je aan

Meld je aan via ons inschrijfformulier. Vul daarna de aanvullende informatie aan en plan een gesprek met ons in wanneer het jou uitkomt!

Vector SureCare

2. Intake gesprek

Het intake gesprek is een persoonlijke kennismaking met SureCare. Afhankelijk van jouw wensen en skills zoeken we bijpassende opdrachtgevers.

Vector SureCare

3. Jouw eerste opdracht

Nadat we je hebben voorgesteld aan een van onze opdrachtgevers kan je vaak meteen al aan de slag! Daarna houden we contact over persoonlijke ontwikkeling en kansen bij onze opdrachtgevers.

Vector SureCare
Vector SureCare