Als zelfstandige aan de slag in de zorg

Heb je een achtergrond in beveiliging en zoek je een zorgzame werkomgeving? Ben jij bereid om een veilige omgeving te creëren voor zorgverleners? En wil jij jouw steentje bijdragen aan het welzijn van de cliënten? Als zorgbeveiliger ben je een pionier in het zorglandschap!

SoreCare - geborgen kunnen zorgen
Foto Surecare
Mockup platform
Vector SureCare
Vector SureCare

De zorg veilig en gastvrij

SureCare werkt met een hart voor zorg en veiligheid om een zorgteam op alle mogelijke manieren te ondersteunen en zo directe zorg aan cliënten/patiënten te faciliteren. We streven naar meer kwaliteit in het zorglandschap.

Zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging: Empathische en kordate professionals, expert op het gebied van veiligheid met de focus op bescherming tegen negatieve invloeden van buiten af. Maar op een gastvrije en gastveilige manier.

Foto Surecare

Zorgsupport

Professionals met (levens)ervaring die op de achtergrond aanwezig zijn maar indien nodig de orde herstellen. De zorgsupporter ziet dreigende escalaties vroegtijdig en treedt preventief op met een zorghart en de-escaleert.

SureCare - geborgen kunnen zorgen

Zorgsupport+

Als professional een steunpilaar op de afdeling en onderdeel van het primaire proces. Waarborgt een veilige werkomgeving door actie en advies. En werkt vanuit een warme zorgbejegening en -bezieling.

Foto Surecare
Vector SureCare

1. Download onze app


In de appstore kun je de app downloaden óf je kunt via het internet inloggen op het platform.

Vector SureCare

2. Maak een account

Zodra je de app gedownload hebt maak je een account aan. Je levert al jouw persoonlijke gegevens bij ons aan. Daarna volgt een persoonlijke kennismaking. Van beide kanten een match? Welkom bij de community!

Vector SureCare

3. Reageer op je eerste opdracht

Met een goedgekeurd profiel kun je in het platform op alle opdrachten reageren. Zodra de opdracht aan jou wordt toegekend krijg je een seintje en kun je aan de slag.

Vector SureCare
Vector SureCare