Geborgen kunnen zorgen

Maak kennis met de helden die niet op de voorgrond treden maar onmisbaar zijn in het proces van veiligheid in de zorg.

Vector SureCare
Vector SureCare
Vector SureCare
Juliët Stegeman
Commercieel Manager
Cloé Teljoar
Operationeel manager

Onze kernwaarden

Empathie

We hebben een groot zorghart en werken mensgericht. We begrijpen de situatie en verplaatsen ons in een ander. We nemen de tijd en laten ons niet gek maken. Zo kunnen we een passende oplossing bieden in iedere situatie.

Vector SureCare

Durven

We durven keuzes te maken. Met onze focus op de zorg kunnen we meer bieden dan enkel veiligheid. We doen waar we goed in zijn, zodat zorg kan waar zij goed in is.

Vector SureCare

Integriteit

We hebben duidelijke normen en waarden. We doen wat we beloven, en staan achter onze beloftes.We zijn betrouwbaar en transparant en sluiten ons aan bij jouw organisatie.

Vector SureCare

Dynamisch

We zijn betrokken en denken proactief mee. We geloven in flexibiliteit en maatwerk. We kennen en herkennen snel een situatie en anticiperen met een passende oplossing.

Vector SureCare

Verbinding

We doen het écht samen, want samen sta je sterk. We geloven in korte lijnen en een duurzame samenwerking om samen het doel te behalen.

Vector SureCare

Samen

We durven mee te denken en te doen, zodat naast veiligheid, het zorgteam kan doen waar zij goed in zijn.

Logo SureCare

Hoe SureCare is ontstaan.

Tijdens een thuiswedstrijd van PSV ontstaan in 2020 de eerste hersenspinsels bij directeur Melvin Reingoud van PROFI-SEC en oprichters Ron Simmer en Fass Fassbender van PIDZ. ,,Zij zijn heel sterk in het leveren van zzp’ers in de zorg, PROFI-SEC in de beveiliging, vertelt Reingoud. De werkdruk en agressie in de zorg nemen toe.

SureCare - geborgen kunnen zorgen
SureCare - geborgen kunnen zorgen

De zorg draait om mensen.

Niet iedere beveiliger kan in de zorg werken. Het gaat om een specifieke aanpak en bejegening. Dat de beveiliger affiniteit met zorg heeft, is daarom erg belangrijk. De beveiliger moet bijvoorbeeld wel ziektebeelden kunnen herkennen. Werken in deze sectoren is niet voor elke beveiliger weggelegd. Speciale verdiepings-trainingen zijn verplicht.

Vector SureCare
Vector SureCare
Vector SureCare