Voor een veilige omgeving

Een gevoel van veiligheid overstijgt niet alleen de fysieke aspecten, maar ontketent tevens positieve veranderingen in de gehele zorgervaring. Door een doordachte combinatie van Zorgbeveiligers en/of Zorgsupporters (+) streven we naar een omgeving waar veiligheid hand in hand gaat met verbeteringen in de zorgkwaliteit.

SureCare - geborgen kunnen zorgen
Vector SureCare
Logo partner SureCare
Logo partner SureCare
Vector SureCare
Doe de VeiligheidScan (2 min.)

Onze diensten

Vector SureCare

Zorgbeveiliger

Ontdek de kracht van een professionele zorgbeveiliger, herkenbaar aan de 'V'. Onze zorgbeveiligers begrijpen de zorgsector als geen ander en spreken dezelfde taal als jouw zorgteam.

Met passie en warmte creëren zij een veilige en gastvrije omgeving binnen jouw zorginstelling. Van een geruststellende aanwezigheid op de achtergrond tot het  herstellen van orde op de voorgrond.

Onze zorgbeveiligers waarborgen de veiligheid van de locatie, voeren brand- en sluitrondes uit en weren op een juiste wijze negatieve invloeden van buitenaf.

Kies voor de gemoedsrust die alleen een professionele zorgbeveiliger kan bieden– jouw zorginstelling verdient de beste bescherming.

Vector SureCare

Zorgsupport

Voeg een waardevolle dimensie toe aan uw zorgteam met iemand die over levenservaring en een warm hart voor de zorg beschikt.

Deze professional staat sterk in zijn/haar schoenen, met een scherp oog voor veiligheidsrisico's en de flexibiliteit om ondersteuning te bieden waar nodig.

Het ultieme doel is het creëren van een omgeving waarin iedereen zich niet alleen begrepen en gezien voelt, maar ook veilig. Deze teamspeler navigeert vakkundig door uiteenlopende situaties, van hartverwarmende momenten tot potentiële uitdagingen.

Door secundaire taken op zich te nemen, zorgt hij/zij ervoor dat het zorgteam zich onbezorgd kan concentreren op directe zorgverlening. Kies voor eenversterking die niet alleen competent is, maar ook bijdraagt aan de kracht enefficiëntie van ons zorgteam!

Wij werken met zorg voor de juiste kwaliteit

Ontdek de mogelijkheden
SureCare - geborgen kunnen zorgen
Vector SureCare

1. Gesprek met de adviseur

Tijdens een gesprek met onze adviseurs bepalen we samen welke profielen het beste passen en hoe de diensten gevuld gaan worden.

Vector SureCare

2. Kennismaking

Zodra we weten welke profielen jullie het beste kunnen ondersteunen gaan wij aan de slag. We werven met uiterste deskundigheid de juiste professionals die vervolgens met jou in gesprek gaan.

Vector SureCare

3. De juiste match

Klikt het aan beide kanten? Super! Dan gaat onze planner aan de slag om de diensten in te vullen met de veiligheidsprofessionals.

Vector SureCare
Vector SureCare
99%

Klant tevredenheid

We streven naar een optimale samenwerking door mee te denken én te doen.

1,5U

Eerste aanmeldingen

Bij ons krijg je binnen 90 minuten de eerste aanmeldingen op je dienst(en).

100+

Professionals

Tot nu toe zijn er meer dan 100 professionals die zichzelf inzetten voor de veiligheid van zorg medewerkers.

39

Totale kosten

Onze totale kosten per uur beginnen bij €39,-.