Vacature: Stagiaire Marketing & Communicatie

SureCare is op zoek naar een ondernemende stagiaire die ervaring op wil doen als Marketing en Communicatie Manager.

De zorg staat onder druk. Door alsmaar toenemende personeelskrapte is het een hele opgave om de juiste mensen te vinden. Daar komt nog een flinke uitdaging bij, want de veiligheidsrisico’s en gedragsproblemen in de zorg nemen toe. Hoe waarborgen zorginstellingen een veilige omgeving voor cliënten/patiënten, bezoekers en het gehele zorgteam, terwijl alle aandacht nodig is om goede zorg te blijven leveren?

SureCare is een samenwerking tussen PIDZ en PROFI-SEC. Deze twee succesvolle bedrijven hebben de handen ineengeslagen om de zorg te ondersteunen.

 

Wat is jouw rol?

Als stagiaire Marketing & Communicatie ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de strategische marketing- en communicatieplanning en alle creatieve uitingen die daaruit voortkomen. Jij krijgt van ons alle vrijheid om jouw eigen planning invulling te geven en uit te werken. Daarnaast staat er altijd een enthousiaste collega naast je om met je te sparren en je te helpen als je even vastloopt.

Naast de focus op marketing en communicatie denk je ook mee in de doorontwikkeling van de diverse innovatieve concepten waar SureCare momenteel mee bezig is. Het is een dynamische stage waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en geen enkele dag hetzelfde hoeft te zijn. Is dit helemaal iets voor jou? Lees dan snel verder…

De ideale kandidaat

Wij zijn op zoek naar een allround stagiaire die een divers takenpakket op zich kan en wil nemen.

Jij past perfect bij ons als je:

  • Een HBO-opleiding volgt in de richting van Marketing en/of Communicatie, BI of multimedia design;
  • Communicatief sterk bent (verbaal en schriftelijk);

  • Handig bent in het maken van communicatie-uitingen;

  • Creatief en strategisch mee wilt denken over de doorontwikkeling van onze unieke concepten;

  • Kennis hebt van vormgeving en software zoals adobe;

  • Creatief meedenkt over (nieuwe) kansen in de markt en ook in staat bent deze uit te werken;

  • Een hands-on mentaliteit hebt;

  • Een enthousiaste collega bent!

Wij bieden jou?

Als stagiaire Marketing & Communicatie, krijg jij de vrijheid om zelfstandig aan de slag te gaan en je te ontwikkelen tot een echte Marketing en Communicatie manager. Je wordt onderdeel van een gedreven en ondernemend team dat jou stimuleert om het beste uit jezelf te halen. Je krijgt je eigen laptop en (eventueel) een werktelefoon. Uiteraard ontvang je van ons een goede stagevergoeding en voldoende vrije dagen.

Dit is je kans:
solliciteer nu!

Herken jij jezelf in bovenstaande punten en krijg jij hier energie van? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief t.n.v. Juliët Stegeman om erachter te komen of jij het in je hebt om onze stagiaire Marketing en Communicatie te worden!

Solliciteer nu!