Het platform voor opdrachten

Ben jij een gedreven ZZP'er op zoek naar nieuwe opdrachten? Zoek niet verder! Ons platform is ontworpen met één doel voor ogen: het gemakkelijker maken om te reageren op freelance opdrachten als veiligheidsprofessional.

Vector SureCare

Premium opdrachten

Krijg direct toegang tot een uitgebreid netwerk van hoogwaardige opdrachtgevers. We selecteren zorgvuldig de beste opdrachten, zodat jij kan doen wat je het beste doet: De zorg veiliger maken.

Vector SureCare

Geanvanceerde matching

Je tijd is kostbaar, daarom hebben we een platform ontwikkeld waarin je jezelf heel gemakkelijk koppelt aan opdrachten die aansluiten op jouw profiel. Geen tijdverspilling meer aan opdrachten die niet aansluiten.

Vector SureCare

Transparant en betrouwbaar

We geloven in de kracht van transparantie. Je kunt erop rekenen dat jouw opdrachten eerlijk worden beloond en dat je facturen op tijd betaald worden. Geen gedoe met betalingsproblemen!

Vector SureCare

Verbinding
‍‍

Als ZZP'er kan het soms eenzaam voelen, maar bij ons ben je onderdeel van onze familie. Bouw waardevolle connecties, leer van anderen en deel jouw kennis voor anderen om te groeien.

Vector SureCare

Professionele ondersteuning

Jouw succes is ook ons succes. Daarom staat ons team voor jouw klaar bij vragen of ter ondersteuning. We zijn er om je te helpen groeien en om te shinen in je vak!

Vector SureCare

Vrijheid en flexibiliteit

Wij begrijpen dat je als ZZP'er de vrijheid wilt hebben om je eigen pad te bepalen. We bieden je die vrijheid, zodat je kan werken waar en wanneer je maar wilt.

Vector SureCare
Vector SureCare

1. Download onze app


In de appstore kun je de app downloaden óf je kunt via het internet inloggen op het platform.

Vector SureCare

2. Maak een account

Zodra je de app gedownload hebt maak je een account aan. Je levert al jouw persoonlijke gegevens bij ons aan. Daarna volgt een persoonlijke kennismaking. Van beide kanten een match? Welkom bij de community!

Vector SureCare

3. Reageer op je eerste opdracht

Met een goedgekeurd profiel kun je in het platform op alle opdrachten reageren. Zodra de opdracht aan jou wordt toegekend krijg je een seintje en kun je aan de slag.

Vector SureCare
Vector SureCare