fbpx

Trots! We kunnen vertellen dat we samenwerken met Máxima MC. Samen met het team van eigen beveiligers van het ziekenhuis zorgen onze SureCare zorgbeveiligers ervoor dat de zorgprofessionals in deze Corona-tijd op een veilige manier kunnen werken

SureCare biedt Máxima MC ondersteuning

SureCare en Máxima MC (MMC) hebben de handen ineen geslagen voor de inzet van extra zorgbeveiligers. SureCare en MMC zijn een samenwerking aangegaan voor onbepaalde tijd, vanwege de toenemende agressie en problematieken die ontstaan rondom COVID-19.

De zorgbeveiligers van SureCare ondersteunen dagelijks de beveiliging van het ziekenhuis in Veldhoven. Hierdoor kunnen de zorgprofessionals op een veilige manier hun werk blijven doen en wordt voor bezoekers en patiënten het gevoel van veiligheid vergroot. ,,Zij signaleren mogelijke incidenten, voorkomen deze en als het echt nodig is wordt er de-escalerend gehandeld.De zorgbeveiligers van SureCare focussen zich op zichtbaarheid bij de hoofdingang en op verschillende afdelingen en poli’s.

Arnold de Lange, Teamleider Beveiliging van het Máxima MC, is erg tevreden over de inzet van de SureCare-zorgbeveiligers: “Om het veiligheidsgevoel van het zorgpersoneel te verhogen is het belangrijk om als beveiliging zichtbaar aanwezig te zijn. De SureCare-medewerker kan zich volledig focussen op deze belangrijke taak door overal extra rondes te lopen, waardoor het eigen MMC-beveiligingsteam meer ruimte heeft om de drukte  goed op te  vangen.”

Adviseur Zorg & Veiligheid Stegeman: ,,We zijn trots dat we een bijdrage kunnen leveren aan het veiliger maken van het ziekenhuis” .

We zijn blij met deze kans en bedanken Máxima MC voor het vertrouwen!