Op welke manier ben jij van betekenis?

  • Het zorgdragen voor een team van zorgbeveiligers en erop toezien dat zij met een glimlach naar hun werk gaan.
  • Het borgen van kwaliteit van de werkzaamheden en ervoor zorgen dat werk wordt uitgevoerd conform afspraken met de opdrachtgever.
  • Het creëren van een goede werkverdeling en optimale arbeidsomstandigheden op de werkplek.
  • Het melden/rapporteren van zaken conform KMS.
  • Bevorderen van goede onderlinge communicatie en samenwerking tussen medewerkers.
  • Het fungeren als eerste aanspreekpunt voor de klant en de medewerkers.
  • Controleren en accorderen rapportage en de daar aangekoppelde acties ondermenen
  • Het opstellen van analyses ten behoeve van de verbetering van onze dienstverlening.
  • Je bent de schakel tussen de collega’s op de vloer en op kantoor.

Wat breng je mee?

Vanuit gelijkwaardigheid en respect weet je hoe je anderen kunt motiveren om zelf aan de slag te gaan en problemen op te lossen. Zelfreflectie is een enorm belangrijke vaardigheid van een succesvolle teamleider. Je weet dan ook goed te reflecteren op je eigen handelen.

Je hebt HBO werk- en denkniveau en bent in het bezit van een Diploma Beveiliger, plus
Kadersdiploma SVPB, ofwel in bezit van soortgelijke competenties, door ervaring verkregen. Als beveiliger heb je minimaal 5 jaar ervaring. Je bent verbaal goed vaardig, creatief en je hebt kennis van- en affiniteit met de zorg.

Competenties die we belangrijk vinden in deze functie:

Sociabiliteit:jJe bent iemand die proactief op mensen af stapt en daarbij geen onderscheid maakt in hiërarchie, afkomst of leefsituatie.

Coachen: essentieel in deze functie is jouw mensenkennis. Je bent in staat om snel en oprecht contact te maken. Je weet mensen in hun kracht te zetten ook als ze die kracht zelf even kwijt zijn.

Integriteit: zich houden aan de normen, waarden en omgangsregels die gelden voor de functie en voor de cultuur waarin men werkt; niet vatbaar zijn voor frauduleuze handelingen.

Flexibele stijl: je kan de gedragsstijl en/of invalshoek veranderen om zo een gesteld doel te bereiken. Bij je teamleden en bij de deelnemers van de dagbesteding.

Wat krijg je ervoor terug?

Naast een hoop energie en voldoening van je werk zullen wij je uiteraard ook financieel compenseren op basis van jouw werkervaring. Het brutosalaris voor deze functie ligt (obv 36 uur) tussen: minimaal €2750,- en maximaal €4300,- afhankelijk van werkervaring als teamleider. Deze functie is voor 36 uur per week. Jouw werkdagen zijn van maandag tot vrijdag.

Als bovenstaande je aanspreekt komen we heel graag met je in contact.