Functieomschrijving

Draai jij al een tijdje mee binnen één van de meest uitdagende beroepen van het moment (oftewel recruitment), en ben jij klaar voor een volgende stap? Dan komen wij graag met jou in contact. Er wordt momenteel niet van je verwacht dat je mensen aanschrijft of zoek, want jij stelt je op als gesprekspartner voor de potentiële nieuwe collega’s van SureCare in de rol zorgbeveiliger of zorgsupport.

Je werkzaamheden

Als recruiter ben jij de specialist in jouw eigen vakgebied. Je werkt individueel aan jouw persoonlijke doelstellingen maar doet dit ook graag in teamverband met jouw collega's van de andere afdelingen. Elkaar versterken onder het motto één team, één taak is waar jij gelukkig van wordt. Want daar draait het namelijk om bij ons. Betrouwbaar en kundig zijn twee eigenschappen waarover jij als recruiter bij SureCare beschikt en jij gaat altijd voor de winst. Je weet wat er speelt binnen jouw doelgroep en bent hierdoor inhoudelijk een goede gesprekspartner. Jij creëert win-win situaties waarin de kandidaat op zowel korte als lange termijn tevreden is.

Verder behoren de volgende taken en verantwoordelijkheden tot jou als recruiter toe:

  • Je bent van begin tot eindverantwoordelijk voor het proces van binden en boeien van kandidaten. Dit begint met het spreken van kandidaten en eindigt met relatiebehoud.
  • Je stelt aantrekkelijke, wervende vacature- op naar de uitvraag voor een bepaald profiel die je hebt ontvangen van jouw collega.
  • Je bedenkt continue creatieve manieren om kandidaten te verweven en te vinden samen met de marketeer, om daarmee juist die ene kandidaat te spreken die een ander wellicht zou hebben gemist.

Welke kwaliteiten zien we graag bij je terug?

Omdat je op verschillende niveaus zal gaan communiceren, is het voor de hand liggend dat jouw communicatie in woord en geschrift sterk is ontwikkeld. Je kan snel schakelen en bent een doorpakker die graag ook de kandidaat in kwestie het gevoel geeft dat hij of zij in ons de juiste werkgever/ opdrachtgever heeft gevonden. Een echt mensenmens die luistert, die open communiceert en die ervoor zorgt dat hij/ zij het visitekaartje kan zijn voor SureCare. Jij bent het eerste aanspreekpunt en ze zullen ook altijd jou weer als eerste benaderen wanneer er vragen zijn. Daar ben jij op voorbereid, sterker nog… je bent ze vaak voor. Kortom jouw veelzijdigheid komt goed van pas in deze functie bij SureCare.

Wat bieden we jou?

  • Een salaris tussen de €2200 - €3500 (op basis van een fulltime dienstverband);
  • Laptop en telefoon van de zaak (Apple of Android);
  • Diverse doorgroeimogelijkheden;
  • 28 vakantiedagen en een vaste vrije dag op 5 mei;
  • Mogelijkheid tot thuiswerken (in overleg);
  • Diverse opleiding/cursus mogelijkheden.

Ja, dit is echt iets voor mij! En nu?

Nu komt het punt dat jij je enthousiasme met ons wilt gaan delen. Solliciteer via de knop op deze pagina als je meteen zeker van je zaak bent. Heb je nog vragen? Voel je vrij om contact met mij (Juliët Stegeman) op te nemen door te bellen naar 06 14 21 64 64.