Zorg voor een veilige zorgomgeving

Als Coördinator Veiligheidsprofessionals is jouw missie om nog meer professionals aan SureCare te verbinden. We zoeken niet zomaar nieuwe veiligheidsprofessionals, maar collega's die perfect passen bij ons bedrijf in termen van kennis, vaardigheden en het doel van SureCare: het veiliger maken van de zorg door actief mee te denken en te handelen. Wij zijn trots dat we elke dag kunnen bijdragen aan een veilige zorgomgeving. Als Coördinator speel je een cruciale rol in het enthousiasmeren van kandidaten, zodat zij zich elke dag inzetten om zorgprofessionals én cliënten veilig te houden.

Dit ga je doen

Als Coördinator Veiligheidsprofessionals ben je dagelijks bezig met een gevarieerd takenpakket. Je voert korte gesprekken met nieuwe kandidaten die zich hebben aangemeld op ons platform en beoordeelt of ze passen bij de openstaande opdrachten en onze bedrijfswaarden. Wanneer een veiligheidsprofessional aan de slag gaat bij een nieuwe opdracht, zorg jij ervoor dat alles administratief goed geregeld is. Je motiveert en ondersteunt professionals om betrokken te blijven bij ons bedrijf. Daarnaast krijg je de kans om deel uit te maken van een snelgroeiende scale-up met volop ambitie, je hoeft je nooit te vervelen!

Hier kom je te werken

SureCare is ontstaan uit een succesvolle samenwerking tussen twee bedrijven: een actief in de zorgsector en de ander in de beveiligingsbranche. We zijn een jong en dynamisch bedrijf dat momenteel stevig groeit. Met veel enthousiasme gaan we elke dag voor maximaal resultaat. Ons team bestaat uit vier collega's op kantoor en meer dan honderd professionals die werkzaam zijn op de zorgvloer.

Wat wij jou te bieden hebben

Heel veel! Bij SureCare staat jouw welzijn voorop. We zorgen ervoor dat je je goed voelt, plezier hebt in je werk en zowel professioneel als persoonlijk kunt groeien. Daarnaast bieden we:

  • Een salaris tussen €2.200 en €3.500 per maand op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
  • 28 vakantiedagen en een vaste vrije dag op 5 mei, zodat je van je vrijheid kunt genieten.
  • Doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld naar de functie van Senior Coördinator of HR Manager.

De veilige zorg omgeving begint bij jou

Ben jij de Coördinator Veiligheidsprofessionals die we zoeken om ons team te versterken? Laat het ons weten door direct te solliciteren.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag met al je vragen.